Szegény Jennifer Aniston teljesen összeomlott a hírre, hogy Angelina Jolie gyermeket vár

Bár mindez már történelem, sokan nem hallottak még róla. Eddig. Miután Jennifer Aniston elvált Brad Pitt-től, a fájdalom ellenére erős tudott maradni, amíg ki nem derült, hogy exétől Angelina Jolie gyermeket vár.

Mirror úgy tudja, Jennifer Aniston épp a Vanity Fairnek adott interjút, amikor értesült a babavárásról: a most 50 éves színésznő könnyekben tört ki akkor. Az újságíró állítása szerint Aniston úgy nézett ki, mintha csak szíven d*fték volna őt, szóhoz sem jutott, könnyei pedig patakokban folytak végig az arcán. 

A színésznő reakciójának megértéséhez érdemes arra gondolnunk, hogy Brad Pittnek és Jennifer Anistonnak nem született közös gyermekük. Teljesen érthető, hogy a hír ezeket az érzelmeket hozta ki szegény Jenniferből.

A Vanity Fairnek adott, egy frissebb interjújában elhangzottak szerint egyébként Jennifer Aniston még ma is kristálytisztán emlékszik arra a pillanatra, mikor először és utoljára beszélgetett Angelina Jolieval. A váratlan találkozó egy parkolóban zajlott, amiben annak idején a Jóbarátok egyik jelenetét is forgatták.

Jennifer ekkor még semmit sem sejtett arról, hogy románc is van kibontakozóan férje és Jolie között. ” Emlékszem félreálltam és bemutatkoztam Angelinának, majd elkezdtem mentegetőzni. Annyit mondtam, hogy Brad mostanában nagyon kimerült a munka miatt, remélem azért megtaláljátok a közös hangot a Mr. and Mrs. Smith forgatásai alatt” – idézte fel szavait Jennifer Aniston.

Forrás: Blikk.hu, Mirror, femcafe.hu, Vanity Fair

Kiemelt kép: youtube.com (ez a felvétel egy másik interjú során készült a színésznőről, és csak illusztráció)