A kislány 4 évesen majdnem meghalt, 11 évesen viszont ő lett az első, aki kétszer nyerte el az aranygombot

Ez a kislány 2017 után 2019-ben is elnyerte az aranygombot az America’s Got Talent című műsorban.

De ki is ő? Angelica Hale 2007. július 31-én született, dehát még mindig nincsen 12 éves. Több tehetségkutató műsorban is szerepelt már, és ő volt az, aki elsőként tudott duplázni, azaz ő volt az, aki már kétszer érdemelte ki az arany gombot a tehetségkutató műsorban.

Atlantában született, és már a korai éveiben nagy kihívásokkal kellett szembenéznie, mivel egy bakteriális fertőzés következtében mind a veséje, mint pedig a jobb tüdeje károsodtak. Mesterséges kómában helyezték őt, és összesen több mint három hónapot kellett kórházban töltenie, míg végül 2012 áprilisában hazaengedték.

2013 szeptemberében életmentő vese transzplantációt hajtottak rajta végre, a donor édesanyja Éva volt. Nem sokkal ezután, elkezdett énekórákat venni, és meg is nyert egy négy és öt éveseknek rendezett énekversenyt.

Igazi túlélő és küzdő típus ez a kislány, nem is véletlen az, hogy az a dal, amellyel a másodszor kiérdemelte az arany gombot, épp a “harcos dal” címet viseli.

Énekesnőként szeretné felépíteni a kislánya karrierjét, de emellett már egy filmben is szerepelt, valamint egy animációs filmhez adta a hangját.

Aktivistaként is tevékenykedik továbbá a korábbi betegségéhez hasonló szepszistől sújtott betegek érdekében.

mellett pedig továbbra is negyedévenként folyamatosan felülvizsgálatra kell járnia. Hallgassuk meg tehát ennek a kis harcosnak a dalát, a harcos dalt, amellyel elnyerte az aranygombot: