Ennyiért vállal el Majka egy 90 perces fellépést. Kemény vagy teljesen oké? Te mit gondolsz?

Százezres, sőt milliós gázsik szerepelnek sztárelőadók nevei mellett azon a listán, amely az interneten bukkant fel. Az összegek láttán sokan felháborodtak.

A lista szerint a Honeybeast például 2 millióért, a Hooligans 2,2 millióért, a Magna Cum Laude 2,8 millióért, Rúzsa Magdi pedig 3,4 millióért vállal el egy koncertet.

A Bors.hu utánajárt a dolgoknak, és megállapította, hogy a számok nagyjából helytállóak, ugyanis a Borsnak többen is megerősítették, hogy többé-kevésbé tényleg ennyiért mennek valahová fellépni.

– Nyilván egy kisebb ügynökség listája lehet ez. Abból gondolom, hogy az árak arányaiban jók, de közel sem pontosak, mi 1 800 000 forintért adunk koncertet – mondta a Borsnak Kovács Ákos Dadan, a Honeybeast zenekar mene­dzsere. – Azt kell látni, hogy két busszal és egy személyautóval vonulunk le egy-egy bulira. Magunkkal viszünk rengeteg saját kiegészítőt, LED-falat, ami koncertenként 200 000 forintba kerül, és egyéb technikai kütyüket. Csak az, hogy odaérjünk a koncert helyszínére, körülbelül 800 000 forintunkat emészti fel.

Az ominózus listán Majka és Curtis neve még közösen szerepelt, tavaly közösen közel 3 millióért csináltak meg egy bulit. Ez természetesen az érdeklődést is mutatja, a sztár előadók ugyanis rengeteg munkával építették fel saját magukat.

Majka akkor elmondta a Borsnak: “A rajongóinknak soha nem lesz sok a gázsink … A piacról élünk, ha ennyi pénzért megvesznek minket, ennyi az árunk. A fikázóknak azt üzenem, egyszer alkossanak maradandót, és akkor magas gá­zsit kérhetnek a megrendelőktől. Egyébként – teszi hozzá – tőlünk nyugatra egy hasonló kaliberű zenekar ennek a sokszorosát kéri el.”

Te mit gondolsz a fentiekről? Írd meg nekünk kommentben!

Források: hirozon.info, bors.hu, a kép forrása: bama.hu