Gyászhírt jelentett be az énekes: 3 éves gyermeke tragikus baleset következtében elhunyt. Nyugodjon békében a kis csöppség!

Szívszorító nyilatkozatban mondta el, hogy mi történt

Nagyon szomorú hírről tájékoztatta a világot a híres énekes, Granger Smith: 3 éves fiúk egy “tragikus baleset” következtében életét vesztette. a napokban.

“Elképzelhetetlen híreket kell közölnöm. Elvesztettük legfiatalabb fiunkat, River Kelly Smith-t, egy tragikus baleset következményeként, és az orvosok legnagyobb igyekezetének ellenére.

Nem tudták már visszahozni őt. Amber és én meghoztuk a végső döntést, hogy szerveit felajánljuk, hogy más gyerekek kaphassanak egy új esélyt az élettől. A családunk teljesen összetört, de vigaszt keresünk abban, hogy most a mennyei Atya vigyáz rá.

Riv különleges volt. Mindenki, aki találkozott vele, egyből tudta. Az öröm, amit a családunkba hozott, szavakkal nem leírható, és fénye örökre a szívünkben marad. Ha vannak még szavak, amiket mondhatnék, most nem találom őket. Szeresd azokat, akik közel vannak hozzád! Sosem volt ennél nehezebb pillanat az életünkben.”

Forrás:blikkruzs.hu