Itt a júniusi horoszkóp! A Kos anyagi kérdésekben végre megfontoltan tud dönteni, a Szűz végre lazíthat, a Mérleg szerencséje pedig végre felragyog

Havi horoszkóp 2019. június

Kos

Pénzügyi kérdésekben végre megfontoltabban, bölcsebben tud dönteni, és ezeknek a döntéseinek hosszú távon is jó hatása lehet. Ugyanakkor az sem baj, ha továbbra is rugalmasan kezel bizonyos dolgokat. A szabadság ezen a téren is fontossá vált az életében, ezért jobban érezheti magát szabadúszóként. Ez azt jelenti, hogy az állandó bevételekben kevésbé bízhat, ezért is fontos, hogy legyen mindig biztos tartaléka. Új stratégiákat kell kidolgoznia e téren.

Bika

Ellentmondásos helyzetbe kerülhet, amikor valósággal kettészakadnak ön körül az emberek. Az ön békeszerető szíve azonban mindenképpen harmóniára törekszik, és képes is összehozni a széthúzó feleket. A vita elsősorban ideológiai, elvi kérdések miatt robban ki, de persze pénzügyek is állnak a háttérben. Önnek jó orra van ahhoz, hogy kiszimatolja a konfliktus gyökerét, és ezzel a megoldásra is könnyebben rátalálhat.

Ikrek

Uralkodó bolygójának a Merkúrral való nehéz fényszöge azt jelzi, hogy lehetetlen helyzetbe kerülhet. Még ha ön nem hivatásos színész, akkor is valamiféle szerepet kell játszania a főnökség felé. Ha nem így tesz, akkor viszont ön lehet csalás, vagy megtévesztés áldozatává, avagy véletlenül keveredik bele ilyesmibe. Amit aláír, azt olvassa el alaposan! Nehogy aztán utólag kelljen szembesülnie kellemetlen tényekkel. A párkapcsolatában viszont tökéletes boldogságra lelhet.

Rák

Az erő önnel van, és ez jól is jön így, a nyár elején. Komolyan is sportolhat, vagy kemény munkába kezdhet a földeken. A természet, a gazdálkodás egyre inkább vonzza, és ha még eddig nem foglalkozott ilyesmivel, akkor hirtelen ötlettel belevághat egy kis kertészkedésbe. Kezdheti a városi balkonján, de akár örökség révén, vagy baráti áron is szerezhet földet. Ez hamarosan nagy kincs lesz, érdemes befektetnie! A társa meggyőzhető erről is.

Oroszlán

Nem jó most senkiért kezességet vállalnia, de egy barátjától sem kérheti meg, hogy ő vállaljon kezességet önért. Sajnos egy ilyen esetnek komoly hátulütői lehetnek, és ez árnyékot vethet a kapcsolatukra. A pénzügyek terén főleg a hónap elején érheti csalódás, ezért szerződést, pénzekkel kapcsolatos megegyezést inkább csak a hónap második felében kössön. A munkahelyi elmaradások miatt pedig legjobb, ha nem aggódik, ezen a tényen, ha megszakad, sem fog tudni változtatni.

Szűz

Ha elege van a gondokból, akkor most érdemes kilépni a mindennapok keretei közül, és utazásra indulni. Hosszú évek elmaradását pótolhatja most be, ha enged egy ismerőse csábításának, és végre kimozdul, lehetőleg családostul. Nem feltétlenül kell messzire mennie, de az fontos, hogy a környezet teljesen kicserélődjön ön körül. A távlatok, a kilátás vonzzák: tenger mellett, vagy hegyek között érezheti igazán jól magát. A szerelem most szenvedéllyel társul.

Mérleg

Uralkodó bolygója a Plútóval alkot kedvező fényszöget: ami eddig baj és felfordulás okozója volt az otthonában, az mostantól pénzt és boldogságot jelenthet önnek. Lehetséges, hogy örökséghez juthat, de a szerelem is újra felébredhet ön és a kedvese szívében. Egy távoli utazás is segíthet abban, hogy lelkiekben újra egymásra találjanak. Csak hagyják maguk mögött a gondokat, és a bánatokat! Mélyedjenek el egymás szemében!

Skorpió

Kisebb pénzügyi huzavonára kerülhet sor a nyár elején, de szerencsére önben jó arányban egyesül az üzletemberi kurázsi és a jóakarat, hogy dűlőre tudja vinni a dolgot. Az egyezséggel végül is mindenki jól járhat, és még inspiráló is lehet a továbbiakra nézve. Márpedig – ezt ön mindenkinél jobban tudja – ez a legfontosabb: hogy pörögjön az üzlet. Ebben a hónapban a kapcsolati tőkéjét is kamatoztatni tudja, és még új ismeretségeket, partneri viszonyokat is köthet.

Nyilas

Megint latba kell vetnie diplomatikus képességeit: ezen áll, vagy bukik a társkapcsolata, vagy partneri kapcsolata. Az ön közelében élőknek is segítségére lehet, létrehozhat egy kisebb közösséget, akár szakkört, baráti társaságot, vagy lakóhelyi szövetséget. Az anyagiak terén igen szűkmarkúan bánnak önnel a csillagok, de minél inkább igyekszik magával szemben is egyfajta spártai szigorra e téren, annál kevésbé fogják szorongatni a külső körülmények. Nem csak a pénz az érték!

Bak

Úgy érzi, hogy megszaporodtak az ellenségei, irigyei, de nem mindenki akar rosszat önnek, csak azért, mert ellent mer mondani. Talán túl sok az előítélet önben, avagy múltbeli rossz emlékek, örökölt fóbiák miatt értékeli ellenségesnek a környezete egyes reakcióit. A csillagok most azt a feladatot róják önre, hogy ezen változtasson. A fürdőhelyek segítenek önt az empátia fejlesztésében. A víz az a közeg, ahol az érzelmek könnyebben áramlanak. Lágyuljon el! Nézzen romantikus filmeket!

Vízöntő

Kemény munkát várnak el öntől, ne vegye félvállról! A főnökét talán arrogánsnak tartja, de ha jobban belegondol, még ön is megértheti a kiborulását. A pénzügyekben áldás kíséri, ezért is megeshet, hogy inkább a lazításhoz van kedve. Akkor nem lesz ez mindig így, ha olyan munkát végezhet, amit élvez, szeret, amibe képes a szívét-lelkét is beleadni. Önnek most az önmegvalósítás a legfontosabb, ha elbocsájtják, akkor az azért eshet meg, mert ez a munka valóban nem önnek való.

Halak

Az otthonával, a családjával kapcsolatban csalódás érheti. Valamilyen műszaki hiányosságra figyelhet fel, vagy jogi hézag miatt támad gondja. Rosszabb esetben éppen egy családtagját érheti csalárdságon, vagy betörés, lopás áldozatává is válhat. Óvja értékeit: szereltessen fel jobb zárat és kössön biztosítást! A baráti kapcsolataiban kicsit tud enyhíteni most már az elszigeteltségén: ha valakivel összeveszett, most találhat egy jó ürügyet a békülésre. Kezdeményezzen ön!

Forrás: Blikk Rúzs