Válassz egy kelta szimbólumot, és nézd meg, mit üzen Neked!

A kelták különleges csomói a folyamatosságot, a végtelen energia áramlását szimbolizálják, egyszerre képviselik a múltat, a jelent és a jövőt. Ezeknek az ősi pecséteknek boszorkányos erőt is tulajdonítottak, egykoron előszeretettel varázsoltak velük, ezért csomómágiának is nevezik azokat.

Válaszd ki az egyik szimbólumot, és olvasd el a hozzá tartozó üzenetet:

1.) szimbólum

Ez a szimbólum meleg és barátságos energiát hordoz. Szívesen segítesz másoknak, akik hozzád fordulnak, ha támogatásra van szükségük, és rendkívüli hálával, tisztelettel viseltetnek irántad.

Az emberek megbecsülnek, és tudják, hogy mit tettél értük. Tudják azt is, hogy függetlenül a múltban történtektől nem ülsz a babérjaidon, ma is azt nézed, hogy másoknak mire lehet szükségük, hogy a lehető legnagyobb segítséget nyújthasd nekik.

Vigyáznod kell arra azonban, hogy ne feledkezz el a saját szükségleteidről és egészségedről sem.

Gondolj arra, hogy minél tovább vagy jó egészségben, annál tovább tudsz tenni szerette ideért, és azokért, akik fontosak a számodra.

 

2.) szimbólum

A stabilitást, Szilárd hátteret és alapokat jelképezi ez a szimbólum. Képes vagy mások számára olyan hátországot teremteni, amire szükségük van. És te magad is a bizonyosság, stabilitás mintaképe vagy.

Imádod a finom ételeket, szereted magad jól érezni, ám ez sosem megy annak a kárára, hogy alapvetően sokat teszel Másokért.

A főztödet rengetegen dicsérik, És nem is véletlenül. Az ilyesmiben te igazi szakértő vagy.

Az igazi, szívből jövő szeretet re vagy képes, ami egy ritka adottság ebben a mai, el személytelenedet világban. Soha ne veszítsd el ezt a képességedet!

 

3.) szimbólum

Hihetetlen erő és energia feszül benned, amely jelent kreativitást és testi erőt egyben.

Sajnos a testi erő esetében, ha életedben sok megrázkódtatás ért, lehetséges, hogy gyengülés tapasztalsz, és betegségek is kínoznak. Ennek ellenére óriási élet energiával rendelkezel, és nem szabad eltékozolnod ezt a tulajdonságodat.

Képes vagy a megújulásra, és arra, hogy úgy Ragyogj ahogy az születésedkor számodra megvan írva.

Nagyon jó közösségi ember vagy, kikérik a tanácsodat, és bíznak a szavadban.

Ne felejtsd el, hogy az igazi erő benned van, és megváltoztathatod mindazt, amelyek nem jók neked, vagy szeretteidnek.

 

4.) szimbólum

Az élet folyamatos körforgását jelképezi ez a szimbólum, amely azt is jelenti, hogy mindig képes vagy a megtisztulásra és a megújulásra, annak érdekében hogy önmagad lehess, és készen állj a mindig új és új kihívásokra.

Könnyen lehet, hogy olyan utakra visz az élet, amelyre eddig még egyáltalán nem gondoltál, azonban az újdonságokból mindig a legjobbat hozod ki, és a jég hátán is megélsz.

Néha félünk ugyan a biztonság elvesztésétől, az új dolgoktól, azonban sokszor azokból sül ki a legjobb folytatás. A te eseted erre a legjobb példa.

Soha ne veszítsd el azt a képességedet, hogy mindig megtudsz újulni, és saját magadért valamit Másokért az új és első pillantásra meglepő körülményekből a lehető legtöbbet kihozni.