A Harry Potter Hagridja szegény nagyon lerobbant

Mindenki ismeri a Harry Potter közkedvelt óriását, akit a Roxfort Rubeus Hagridként imádott. Rubeus Hagrid a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola kulcs- és háztájőrzője, később a Legendás lények gondozása tantárgy Professzora. Külön szimpatikus volt a karakterben, hogy imádja a munkáját.

A különleges karaktert alakító Robbie Coltrane hosszú ideig nem mutatkozott nyilvánosság előtt, ám hétfőn lencsevégre kapták egy londoni eseményen, méghozzá kerekesszékben.

A 68 éves színész évek óta nagy fájdalommal küzd, és jelenleg is műtéti beavatkozásra vár a térde miatt. A Harry Potter filmek sztárja súlyos ízületi problémával és kopással harcol, a betegség pedig olyannyira elhatalmasodott rajta, hogy már a járás is nehézséget okoz számára.

Nagy fájdalmai vannak, és ez az egész szituáció lelkileg is megterheli, de nagyon bízik benne, hogy a műtét után jobban lesz és visszatérhet önmagához” – nyilatkozta egy ismerős a Daily Mailnek.

A hírességnek három évvel ezelőtt azt tanácsolták az orvosok, hogy szabaduljon meg legalább 40 kilótól, vagy az élete is veszélybe kerülhet. Mutatjuk róla a friss fotókat. Jobbulást és hosszú életet kívánunk a színésznek!