Az Elvis klasszikussal olyan showt csinál a nemrég még lebénultan fekvő férfi, hogy Aranygombot kap érte

Mindannyian sejthetjük, hogy egy tehetségkutatóban nagyon nehéz dolog örök klasszikusokat énekelni, és ez alól Elvis Presley dalai sem számítanak kivételnek.

Ezeknek nem csupán a zenei része jelenthet kihívást, hanem az is, hogy mindenki akaratlanul is az eredeti előadóhoz hasonlítja a versenyzőt, márpedig a klasszikus előadók mindig kivételesen tehetséggel és karizmával rendelkeztek, és előadásukkal show-t is csináltak.

Ehhez bizony igencsak fel kell nőni, ezért mind a zsűri, mint pedig a közönség igen szkeptikus szokott lenni, hogyha valaki a tehetségkutató színpadára egy ehhez hasonló választással érkezik.

A 38 éves Barry Darcy Corkból, Írországból azonban nagyon magabiztosan állt ki a színpadra, amikor elmondta hogy Elvis dalát választotta, valamint beszélt pár szót arról is, hogy mit jelent ez a dal számára: a személyes kitartást és a küzdelmet.

Elmondta, hogy egy szerencsétlen szövődményeket okozó porckorongsérv miatt gyakorlatilag lebénult, és csak 50 % esélye volt arra, hogy valaha járni fog tudni.

Köszönetet mondott a feleségének, akivel elmondása szerint egy nagyon erős csapatot alkotnak, és aki sokat tett azért, hogy talpra állhasson.

YouTube / Írország Got Talent

Csak képzeld el: egy nap felébredsz, és már nem tudsz járni. Az a lelki erő, amit Darcy megmutatott, hogy megnyerje élete harcát, azt bizonyítja, hogy nem anyámasszony katonája… És az sem, amilyen dalt választott: Elvis The Wonder of You című száma nagy kihívás volt.

De nem Darcynak! A férfi nem csupán a szavaival, de a hangjával és az előadásával is mindenkit elbűvölt. Ahogyan az a felvételen is látszik, mind a közönség, mint pedig a zsűri egy hamisítatlan Elvis buliban érezte magát. Fantasztikus hangulat uralkodott a teremben!

A zsűri tagjai mind áradoztak a produkcióról, briliánsnak nevezték azt, és elmondták azt is, hogy a férfi történetével együtt ennek az előadásnak az értéke csak tovább nőtt. Louis Walsh zenei mogul pedig az aranygombbal jutalmazta férfi produkcióját, és ezzel egyenesen az élő adásba repítette őt.

De elég a szavakból! A produkció mindent elmond:

Forrás