A lány feltette Alzheimer-kóros édesapját az egyirányú repülőjáratra, mert “elege lett belőle”

Szüleink időt és energiát nem kímélve, fáradhatatlanul gondoskodnak arról, hogy minden rendbe legyen körülöttünk, és felnőve magunkat hatékonyan ellátni képes, a társadalomban hasznosan közreműködő felnőttek legyünk.

Ezért cserébe azt gondolom, legalább annyit elválhatnak, hogy idős korukra, amikor ők maguk esetleg magatehetetlenné válnak, mi is gondoskodjunk róluk.

Sajnos ebben az esetben elme kos szöges ellentéte történt a 80 éves, Alzheimer-kóros édesapát a saját lánya tette fel egy egyirányú repülőjáratra, anélkül, hogy belegondolt volna, hogy megérkezését követően mi fog vele történni.

A korábban a testvére házában élő 80 éves Jerry Ellingsen Floridában élő lányához, Pamelahoz került, miután minden előjel nélkül összecsomagolt, és elutazott korábbi otthonából.

Lánya azonban sajnos nagyon hamar megunta az idős úr jelenlétét (szégyen és gyalázat, hogy ilyesmit kell leírni), és nem sokkal ezután lefoglalt egy egyirányú repülőjáratot idős édesapja számára, és elküldte őt elhidegült feleségéhez Denverbe, Colorado államba, akinek előtte értesítést küldött a férfi érkezéséről.

A férfi ezután gyakorlatilag a denveri  repülőtéren vesztegelt, mivel nem tudta, hol van, és miért … A volt felesége pedig nem ment ki elé a reptérre, mivel ő sem akarta befogadni az idős urat.

Jerry testvérének partnere szerint Pamela „meg akart szabadulni tőle”, mert „elege volt belőle.”

Végül a repülőtéri hatóságok a rendőrség közreműködését kérte az ügyben, a rendőrök pedig segítettek a bácsi elhelyezni egy kórházban.
Röviden: szégyen, ami történt. Ide jut egy ember, aki végigdolgozta az életét, és becsületesen felnevelte a gyerekét/gyerekeit???
Az alábbi angol nyelvű videóban további részleteket találhatsz: