“Vén tehénnek nevezett, és kiröhögött”

A középkorú hölgy a Blikk Rúzs hasábjain mondta el megrázó történetét. A nőt a volt férje mindenféle módon megalázta, megcsalta, és búcsúzóul vén tehénnek nevezte. Azt hitte, a nő még saját magát is meg fogja alázni, és könyörög. Nem így lett… Álljon itt a története:

A hölgy jó ideje érezte már, hogy a férje hűtlen hozzá, de végül a 49. szülinapján igazolódott be a dolog végleg. A férje azt mondta, sokáig bent kell maradnia a munkahelyén, ezért nem tud a feleségével vacsorázni a születésnapja alkalmából.

Mikor a nő bement a férje munkahelyére, a férfit persze nem találta ott. Nyilván borzalmasan érezte magát ezek után, és úgy döntött, hazamegy. Ahogy azonban a férje munkahelyéről kilépett, meglátta a férjét, amint csókkal üdvözöl egy másik nőt.

A feleség döntött: mire a férfi hazaért, már összepakolta a cuccát. A férfi mindent bevetett annak érdekében, hogy meggyőzze a feleségét, de semmi sem használt.

Végül dühében borzasztó dolgokat vágott a nő fejéhez, emelt hangon. Elmondta őt mindennek, hogy meghízott, és igénytelen. Ordítva a fejéhez vágta, hogy szerinte a nő úgysem kell senki másnak, mert egy “vén tehén”.

Azóta öt év telt el, és a férfinak nem lett igaza. A nő “bosszút állt” azzal, hogy talált egy férfit, aki klasszisokkal jobb az exénél, akibe szerelmes, és aki mellett végre megtalálta a boldogságot.

Azt írja “Azt hiszem, bosszú nem lehet tökéletesebb annál, mint amikor a lepukkant, albérletben tanyázó exférjed megpillant téged egy esküvőn az új lovagoddal, aki klasszisokkal jobb pasi nála!”

Azt gondolom, hogy ez a hölgy példát mutatott minden nőnek, hogy tanuljuk meg becsülni a saját értékeinket. Ebből is látszik, hogy sohasem késő! Igenis, egy nőnek nem kell mindent eltűrnie csak azért, mert már nem húsz éves! Mindig van remény és lehetőség!

Forrás: Blikk Rúzs

A kép illusztráció!