Felesége szeretetének ereje segített a kómába esett férjen, akit már le akartak kapcsolni a gépről

A 22 éves, kaliforniai Matt Davis motorbalesetben sérült meg olyan súlyosan, hogy hosszú időre kómába került. A férfi ezen kívül más komoly belső sérüléseket, és többszörös csonttörést is szenvedett.

Az orvosok már lemondtak a férfi életéről, és kilátásba helyezték, hogy le kell őt kapcsolni a gépről. 24 órában mellette kellett volna lennie valakinek, és ezt egy ilyen rossz életkilátású beteg esetében az egészségügyi rendszer már nem biztosított volna (no komment).

A férfi édesapja évekkel azelőtt meghalt, az édesanyja pedig maga is gyengélkedett, így csak egyetlen ember volt, aki a 24 órás felügyeletet egyedül biztosíthatta, ez pedig a férfi felesége, Danielle volt.

A fiatalok 2 hónappal a baleset előtt, kéthavi ismeretség után esküdtek egymásnak közös hűséget, és még szinte el sem kezdhették közös életüket.

A fiatal feleség úgy döntött, mindent félretesz, és egyedül megteszi azt, ami szinte már emberfeletti: 24 órában a férfi mellett lesz, mindent felad, és valahogyan eléri, hogy a férje meggyógyuljon. Senki sem hitt abban, hogy ez sikerülhet.

Telt múlt az idő, a fiatal nő egyre gyengébb lett attól, hogy gyakorlatilag alig aludt. Azonban nem adta fel! Három hónap múlva azonban olyasmi történt, amire az orvosok elenyésző esélyt láttak (hétköznapi nyelven, szinte lehetetlen volt): Matt kinyitotta a szemét, és rövid időn belül súgott valamit Danielle-nek: “Megpróbálom!”

A nőnek könnyek szöktek a szemébe, és úgy érezte, sose hallott még ilyen megható dolgot.

A férfi azóta felesége segítségével mindent megtett és tesz azért, hogy felépüljön, megtanuljon rendesen beszélni, járni, és visszanyerje az emlékezetét.

Nagy előrehaladást ért el, egyre kevesebbet használja a kerekesszéket, tudni úszni és valamennyire már vezetni is önállóan.

A történtek a szeretet hatalmát bizonyítják: nagyon szerencsés vagy, ha van egy vagy több olyan ember, akire minden körülmények között számíthatsz, és aki sosem adja fel, hogy segítsen Neked, amikor bajban vagy. És tudja, hogy Te is megtennéd ő érte ugyanazt…

Forrás: Buzzblog.eu