Válassz egy holdat, ami megmutatja a márciusi Újholdban számodra rejlő új lehetőségeket

2019 az ébredés, fejlődés és a nagy sorsfordító változások éveA márciusi Újhold, erős energiákkal érkezik, és segít minket, hogy lelkünkhöz közelebb kerülve, őszinte felismerésekre jutva változtassunk életünkön, és ezzel új kapuk nyíljanak nekünk az Univerzumban.

Melyik kártya energiája, rezgése vonzza a tekinteted, és szólítja meg lelkedet? Választásod elárulja milyen új lehetőségre nyit kaput a mai Újhold:

1-es kártya

Most végre őszintén felvállalhatod önmagad és őszinte lehetsz önmagaddal szemben, és másoknak is szeretettel mondod és mutatod ki saját belső igazságod. Amikor végre összhangban vagy saját magaddal, akkor felszabadulsz és olyan különleges energiák kezdenek el dolgozni benned és körülötted, melyek összekapcsolnak valódi utaddal, sorsfeladatoddal. Ez új embereket, új barátokat, új körülményeket (munka, lakhely) vonz életedbe.

Kívánok Neked csodaszép Tavaszt és új energiákat!

2-es kártya

Végre mered követni az ötleteidet, azokat a kreatív sugallatokat, amiket lelked már egy jó ideje súg. Most minden segítséget megkapsz, hogy megvalósítsd álmaidat és ezzel beteljesítsd azt a missziót, munkát, melyek életfeladatként kaptál. Életfeladatod felvállalása kaput nyit a bőségre, békére, boldogságra.

Kívánom Neked, hogy minden vágyad, álmod váljon valóra!

3-as kártya

Végre elengedve a régi sérelmeket, az új, békés, pozitív gondolatokat választod. Ezzel teremtőerőd felismerésére és használására nyitsz kaput, mely megnyitja előtted az Univerzum végtelenségének kapuját, és megtapasztalod hogy minden lehetséges! A múltbéli negatív érzelmek alól felszabadulva, beköszönt életedbe a békesség, harmónia ideje. Álmaid végre elérhető közelségbe kerülnek! Maradj pozitív!

Kívánom Neked, hogy átélhesd a mindent átölelő szeretet élményét!

Forrás: Jóportál