A bácsi halála után derült csak ki a terve

Ken, a 87 éves korában elhunyt bácsi igen közkedvelt volt a környéken, mindenkivel jóban volt, mindenkihez volt egy kedves szava. Nagyon szerették őt a szomszédai. Ahogyan a képen is látható, nagyon életvidám és energikus ember volt, még 80 felett is.

Különösen jóban volt a Williams családdal, és különösen az ifjú szülők 2 éves kislányát, Codit szerette.

Így mindenki nagyon le volt sújtva, mikor a bácsi meghalt. Pár nappal később azonban olyasmi történt, amire egyáltalán nem számítottak: egy nő kopogtatott a Williams család ajtaján. A kezében két nagy zsákot tartott, Codi, a kislányuk nevével.

Bár nem ismerték őt, hamar kiderült, hogy a nő a 87 évesen elhunyt bácsi lánya. A zsákokat pedig édesapja házában találta meg.

És hogy mi volt a két zsákban? Ezt egészen biztosan nem találta volna ki senki! A bácsi egyenként megvette és becsomagolta Codinak a karácsonyi ajándékokat minden karácsonyra, egészen 16 éves koráig!

Egyelőre egy kivételével nem tudni, milyen ajándékokat szánt a kicsinek, mivel a szülők az ajándékokat minden karácsonykor fogják átadni Codinak, ahogyan azt a bácsi szerette volna. Az első ajándék egy gyerekkönyv volt. Mindenki könnyekig hatódott, mikor kibontották!

Tényleg különleges bácsi volt. Az alábbi képen pl. egy repülő tetején áll, kibiztosítva, már szintén 80 felett:

fotó: facebook videó