A háromhónapos kisbaba hasa egyre csak duzzadt. Az orvos megvizsgálta, és váratlanul borzalmas dolog derült ki!

Történetünk főszereplői, Sarah és Chris St. James számára hihetetlen boldogságot jelentett, hogy másodszorra is szülők lehetnek. Sarah egy csodálatos kislánnyal ajándékozta meg a férjét. A pár szinte szárnyalt az örömben és boldogságban. Aztán sajnos jött a feketeleves…

A kicsi kezdetben teljesen egészséges volt, ám olyan 2 hónapos kora körül a szülők észrevették, hogy a kislányuk furcsán pufi. elsősorban a kis Sloan hasa kezdett erősen felpuffadni. Sajnos ez a folyamat nem állt meg, hanem egyre csak súlyosbodott. A szülők komolyan aggódni kezdtek, ezért orvoshoz fordultak a kislányukkal. Az orvos szintén nyugtalanítónak találta a kislány tüneteit, ezért beutalta a kislányt a kórházba.

A kórházban aztán borzalmas hírt közöltek az orvosok a fiatal párral! A kislány egy csecsemőkorban jellemző májbetegségben szenved, az ún. biliary atresiaban. Ez egyfajta átjárhatatlanságot jelent az epeutakban, ami miatt az epe nem tud elfolyni.

Ez a betegség annyira súlyos, hogy a kislány egyetlen reménye a májátültetés maradt! Mivel a kislány vércsoportja különbözött a szüleitől, ők nem adhattak neki a májukból, a kislány ideje pedig fogytán volt! Megpróbálkoztak a családtagokkal és a család barátaival, de nem értek el elég gyors eredményt.

Szerencsére aztán kiderült, hogy van egy olyan közeli hozzátartozó, akitől eredetileg nem számítottak segítségre, mert feltételezték, hogy a munkájából adódóan ő nem segíthet. Az apa testvére, Steve Tenney, aki egész életében egyenruhás testületekben teljesített szolgálatot. Felajánlotta a segítségét, hogy megmenthesse a kislány életét, akivel még nem is találkozott.

Jó pár tesztet teljesítenie kellett a donornak, de szerencsére mindegyiket sikerrel vette.

A műtétek ugyancsak teljes sikerrel végződtek, mind a donor, mind pedig a beteg kislány jól vannak.

Sloan most már magában hordozza annak az embernek egy darabkáját, aki megmentette az életét! Megható ajándék!

Oszd meg, hogy minél többen tudjanak róla! 

Forrás